Устните, заедно с външния вид, са съществена част от нашето

...
Устните, заедно с външния вид, са съществена част от нашето
Коментари Харесай

5 навика, с които ще предпазим устните си през зимата

Устните, дружно с външния тип, са основна част от нашето лице. Те са основни за нашата експресивност и всеки ден през тях минават хиляди диалози, смях и лица от всевъзможен тип. Въпреки това доста пъти не им обръщаме цялото внимание, което заслужават.

Характеристиките на кожата на нашите устни са доста разнообразни от тези на останалата част от тялото и ние би трябвало да вземем това поради, с цел да знаем по какъв начин да прилагаме подобаващите грижи и лекувания, с цел да ги поддържаме в съвършено положение.

Ниските температури въздействат доста на здравето на кожата и изключително на най-чувствителните зони, като устните. Ето за какво в този момент, когато студът и сухотата не ни дават отдих, би трябвало да бъдем изключително деликатни и да им дадем спомагателните капризи, които заслужават, тъй че обърнете внимание на 5 навика, който специалистите ни дадоха, с цел да покажем устни, съвършени за това време на годината.

1) Те изгарят: Зимното слънце и студеният вятър изгарят нежната кожа на устните, заради неналичието на меланин. Ето за какво се предлага да се защищава кожата на устните през цялата година и да се употребяват всекидневно червила със слънцезащитни фактори.

2) Отлепване: Рутината за хубост на устните включва всекидневно ексфолиране и хидратация. С маска от мед и захар направете дребни разтривки в региона за унищожаване на мъртвите кафези. След това, преди да заспите нанесете добър пласт еликсир за устни. Не бива да се не помни, че сходно на кожата на лицето, кожата на устните употребява нощта, с цел да се възвърне и да се подхранва в дълбочина.

3) Те кървят: Често дехидратацията е толкоз напреднала, че се основават дребни пукнатини, които кървят. Усещането е досадно и естетически не е прелестно. Ето за какво би трябвало да употребявате балсами, които поддържат хидратацията и предотвратяват накъсването на кожата.
Лесният метод да имаме меки и здрави устни през студените месеци
Истината е, че кожата на устните е по-тънка и не се омазнява, което надлежно е причина да се изсушава по-често и да се напуква, а...
Прочети повече
4) Дехидратирани: Липсата на хидратация, т.е. вода, прави устните да наподобяват набръчкани и сухи. Ако изпиете два литра вода и употребявате подхранваща формула, която спомага за задържането на влагата, ще получите меки и плътни устни.

5) Избягвайте тъмните червила: Тъй като през зимата устните са подложени на доста отрицателни фактори, не се предлага фокусиране на грима върху тях и тъкмо поради това би трябвало да се заобикалят този тип червила. Търсете такива, които са с натурални дейни съставки, които като се изключи че обезпечават цвят, ги подхранват и хидратират, а през нощта постоянно отстранявайте грима нежно, с цел да не ги раздразните и нанасяйте възстановяващ еликсир.

Като умозаключение: Ексфолиране, хидратация, подобаващи артикули, неизменност, отбрана! Това са 5-те основни стъпки с цел да може устните ви да наподобяват в съвършено положение. Именно комбинацията от тях ще ни помогне да поддържаме здравето на устните си, тъй че те постоянно да наподобяват гладки и излъскани.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР