Условни присъди за убийство - възмутени близки на жертва на

...
Условни присъди за убийство - възмутени близки на жертва на
Коментари Харесай

Възмутени близки на жертва на побой в Разград търсят справедливост

Условни присъди за ликвидиране - възмутени близки на жертва на побой търсят правдивост. Случаят е от Разград, предава

Преди две години 46-годишен мъж и синът му били нападнати от петима младежи на възраст сред 18 и 20 години. По-късно мъжът умрял в болничното заведение. Окръжният съд в Разград призна за отговорни петимата мъже, предизвикали по несъобразителност гибел и им наложи условно наказване. 

По думите на сина на убития - Тихомир Михалев, група от 4-5 индивида отиват при тях и стартират да го бият. Те не се познават. Тихомир твърди, че боят стартира неоснователно. 

Бащата не остава безразличен. Той се пробва да разтърве младежите, по този начин попада сред ударите. “Удряха го с юмруци и ритници ”, спомня си Тихомир. Познат на бащата и сина, който е с тях по това време, само че не е потърпевш, звъни на “Спешна помощ ”.

Вследствие на ударите мъжът е със спукан череп и два хематома.  Петимата младежи са признали за побоя. Те обаче са на независимост. Минали са по съкратена правосъдна процедура. Изразили са страдание, по тази причина са с условна присъда от 2 години. 

Сестрата Павлина и брачната половинка - Минка, желаят правдивост за убития мъж.  “Искаме ефикасна присъда. Не може за ликвидиране на човек да дадат условна и то единствено 2 години ”, безапелационна е Павлина. Аргументите са, че момчетата са с чисто правосъдно минало и са млади. Близките на убития са безапелационни - ще апелират. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР