Усилията на турския домакин за преговори между Русия и Украйна

...
Усилията на турския домакин за преговори между Русия и Украйна
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Русия иска да заобиколи народа на Украйна и да замрази конфликта

„ Усилията на турския хазаин за договаряния сред Русия и Украйна са невероятни. Турската страна употребява всевъзможни техники, с цел да се реализира позитивен резултат . Но няма оптимизъм, че през днешния ден или на следващия ден ще се стигне до пробив. Според мен това, което виждаме на терен, това са същинските договаряния – бомбардировките, гърмежите, военните хитрости “.
Това сподели пред БНР интернационалният анализатор проф. Владимир Чуков.

И добави, че главните отстъпки са направени преди две седмици, когато бяха решени общите проблеми – статута на Украйна, на съветския език, участието в НАТО.

„ Останаха по-трудните отстъпки – земята, територията на Украйна… Русия употребява всевъзможни военни средства “.
В предаването „ 12+3 “ проф. Чуков добави, че Русия желае да заобиколи народа на Украйна и да наложи помирение, което да бъде нищо повече от замразен спор .

„ Те ще търсят сходен вид помирение в оптималната степен, защото от това зависят и глобите “.

По думите му на руско-украинската граница се следи скупчване на 150 000 души, подготвени да поемат втората вълна офанзива .

„ Събират се хора отвред, с цел да се бият в Украйна. Обсадата на Киев – цялостен блокаж, може да провокира надделяване на трендове в полското военно командване . Полша има струпани войски на границата с Украйна. Трябва да се внимание “.

Интервюто с проф. Владимир Чуков можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР