Усилията на тайванския публичен и частен сектор за насърчаване на

...
Усилията на тайванския публичен и частен сектор за насърчаване на
Коментари Харесай

Тайван работи неуморно в посока насърчаване на устойчивото развитие

Усилията на тайванския обществен и частен бранш за поощряване на устойчивото развиване се отплащат, а по едно и също време с това спомагат за поддържане на стратегии, ориентирани към шерване на опита на страната със съидейници по целия свят – това съобщи президента на Република Китай Цай Ин-уен.

„ През последните години държавното управление не пести сили и работи неуморно по посока на реализиране на Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации “, сподели Цай.

Ключов образец за това е включването на кръговата стопанска система и бранша на зелената сила в самодейността „ Пет плюс две “.

Цай направи своето изказване по време на третото издание на форума за Глобална корпоративна резистентност и 13-тата гала по връчването на премиите за корпоративна резистентност в Тайпе.

Според президента страната може да помогне за поощряване на устойчивото развиване по целия свят със своя опит и богата експертиза.

Форумът за Глобална корпоративна резистентност води началото си от юни 2015 година като взаимна самодейност сред Тайван и Съединени американски щати, за подсилване на многостранното съдействие, и от този момент се е увеличен, включвайки Австралия, Япония, Швеция и Холандия. Към днешна дата в границите на самодейността са проведени общо 28 работни срещи с присъединяване на повече от 900 специалисти и държавни чиновници от към 60 страни, които обгръщат области като обучение, запазване на околната среда, бедствия, филантропична помощ, публично здраве и овластяване на дамите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР