Усилено полицейско присъствие на плажа под ресторант Даляна, защото на

...
Усилено полицейско присъствие на плажа под ресторант Даляна, защото на
Коментари Харесай

Полицаи изгониха туристи от плажа. Вас гнус ли ви е, или сте за?

" Усилено полицейско наличие " на плажа под ресторант " Даляна ", тъй като на съветска гражданка не й хареса да плажува в съседство с български туристи, съпроводени от двете си вързани на пай мотив кучета! И те бяха прогонени под опасност от санкция и акт!!! Нявам думи! ".

Тази обява във Facebook, направена от жителка на Несебър, провокира оживена полемика в обществената мрежа, видя Plovdiv24.bg . Спорът се завъртя към това - за или срещу ходенето на плаж с домашни любимци.

- " Хората са споделили и написали, че не може кучетата да вървят по плажа, тъй че няма нищо неправилно. Не мога да приема, че до момента в който аз съм станал от хавлията си, на съседа кучето се разхожда по нея. Колкото и да обичам животните, те си имат своите места в природата и не искам куче да ми се разхожда по хавлията ".

- " Кучетата цапат доста по-малко от хората. Ако е вързано, не виждам проблем и не разбирам смисъла на възбраните. Има си закони за намордници и така нататък Всеки съзнателен собственик ще почисти след любимеца си, аз най-малко по този начин върша. Докато хората... посадени фасове през 50 сантиметра, сякаш забравени памперси, кенчета, опаковки... "

Това са единствено два от разнопосочните мнения под обявата. А вашето мнение какво е?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР