Ураганът Ирма ще има наистина опустошително въздействие, когато удари южните

...
Ураганът Ирма ще има наистина опустошително въздействие, когато удари южните
Коментари Харесай

Ураганът Ирма ще бъде наистина опустошителен за САЩ

Ураганът " Ирма " ще има " в действителност опустошително " влияние, когато удари южните крайбрежни региони на Съединени американски щати . Това разгласи шефът на Федералната организация за ръководство на изключителните обстановки на Съединени американски щати, оповестява " Франс прес ".

" Мнозинството от хората по крайбрежието в никакъв случай не са преживявали сходен вихър. Той ще бъде фактически унищожителен ", предизвести той.

 Ураганът
Ураганът " Ирма " провокира всеобщо опустошаване на Карибите

Най-малко 10 души са починали

" Ирма " провокира ветрове със скорост от 295 км/ч в продължение на повече от 33 часа, което го прави най-дълготрайния и с най-голям интензитет циклон, регистриран в миналото , прецизираха от Националната метеорологична работа на Франция.

" Подобна активност, за толкоз дълъг интервал, в никакъв случай не е била следена в сателитната ера ", която стартира при започване на 1970-те години, посочи френски метеоролог.

" И тя продължава ", разяснява той, добавяйки, че " Ирма " евентуално ще остане от най-високата пета категория най-малко до момента в който удари Бахамските острови .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР