Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева подчерта

...
Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева подчерта
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: Правете структурни реформи

Управляващият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева акцентира в изявление за CNN, че светът се трансформира доста по-бързо в сравнение с се е променял през последните едно-две десетилетия.

Според нея Африка е мястото, където би трябвало да се насочи вниманието на вложителите, съобщи БНР.

В изявлението Кристалина Георгиева обрисува ролята на МВФ за реализиране на новите амбициозни цели на Организация на обединените нации за стабилно развиване в интервала до 2030 година: „ Три неща споделяме на страните. Първо - в случай че имате паричен размер, в случай че можете да намалите лихвите, апелирам, направете го. Второ - в случай че имате фискално пространство, апелирам, използвайте го. И трето, най-важното - всички могат да го създадат - структурни промени.

Виждаме, че държавните управления по света в действителност се вслушват. Смятам, че светът се трансформира доста по-бързо през днешния ден в сравнение с преди 10-20-30 години. Несигурността е новото обикновено нещо. Затова би трябвало да оказваме помощ на нашите членове да бъдат по-пъргави, по-приспособими “, разяснява Кристалина Георгиева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 nimfa1925 (преди 14 секунди) Рейтинг: 1281 | Одобрение: 681 Ти дай пари,ние ум не желаеме! [email protected] Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и т
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР