Управляващите откриха поредна възможност за очерняне на снощния протест в

...
Управляващите откриха поредна възможност за очерняне на снощния протест в
Коментари Харесай

Заради протеста Столична община изведнъж зажали за жълтите павета

Управляващите откриха поредна опция за оклеветяване на снощния митинг в София и за отклонение на вниманието от настояванията на жителите. Столична община свика ексклузивен брифинг, с цел да заяви, че по време на демонстрациите са извадени 6 кв.м. от жълтите павета на бул. " Цар Освободител ". В мероприятието се включи зам. кметът по културата и образованието Тодор Чобанов, който се появи пред камерите с паве в ръка. За него стана ясно, че било модерна заготовка от фабриката в Унгария, произвела истинската настилка в центъра на София.

Чобанов изнесе къса лекция за смисъла на жълтите павета в новата история на столицата и страната. Той не пропусна да изтъкне, че паваж като този не се създава в България и че Столична община разполага единствено с към 350 кв. м. на склад. В края на експозето си зам.кметът прикани протестиращите по никакъв мотив да не вредят на културното завещание в града.

За страдание нито Чобанов, нито различен представител на кметството не прояви същата сензитивност към ориста на жълтите павета, когато м.г. Столична община позволи върху тях да се снима филмов екшън. Любителски фрагменти, изпратени скрито на Би Ти Ви от участник в продукцията, демонстрираха по какъв начин тежък джип се прекатурва и пада върху настилката пред постройката на Българска народна банка. Тогава от " Московска " 33 не свикаха конференция, а изпратиха писмени отговори за какво са позволили това. От тях стана ясно, че представител на кметството не е участвал на снимачната площадка и че столичната администрация е приела на доверие обещанията на продуцента, че върху жълтите павета ще се снима само " прекосяване на лек автомобил ".

По същия метод Столична община не се развълнува изключително и когато жена откри още веднъж към 6 кв. м. жълти павета, натоварени на палета, в двора на новозакупен от нея парцел. Нито даде конференция, когато стана ясно, че софиянец е застлал част от личния си двор с жълти павета. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР