Управляващите искат извънредното положение да продължи, но да кажат, че

...
Управляващите искат извънредното положение да продължи, но да кажат, че
Коментари Харесай

Крум Зарков: Управляващите искат извънредното положение да продължи

Управляващите желаят изключителното състояние да продължи, само че да кажат, че завършва. Това сподели зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков по време на дебатите по Закона за здравето на първо четене, съобщи организация „ Фокус “.

„ Тепърва доста ще се разисква за направеното и ненаправеното по време на изключителното състояние и след него. Не в този момент още е момента за цялостна оценка заради простата причина, че изключителното състояние продължава. Независимо дали се назовава изключително състояние или с нова дефиниция, която сега се декларира в закона. Днес, когато обсъждаме задачата и философията на един закон препоръчан на първо четене, тя е точно такава. Вие оферирате изключителното състояние да продължи, само че да може да кажете, че то завършва “, сподели още Зарков.

Според него това е тъкмо противоположното на първичния закон, гласуван преди два месеца. По думите му този закон не е извършил своята функционалност. „ Намираме се в една серпантина, в която на практика се приказва едно, случва се напълно друго, и хората го усещат “, сподели още зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.
Крум Зарков означи, че се основава чувство, че изключителното състояние е това, което предизвиква техните неудобства, до момента в който конституционно то е основано да подсигурява техните права, даже в най-тежка рецесия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР