Управляващите и опозицията влязоха в спор за харченето на бюджетния

...
Управляващите и опозицията влязоха в спор за харченето на бюджетния
Коментари Харесай

Управляващи и опозиция в спор за харченето на бюджетния излишък

Управляващите и опозицията влязоха в спор за харченето на бюджетния остатък. В декларация депутатите от " Българска социалистическа партия за България " упрекнаха държавното управление в еднолични решения за изразховането на бюджетиня остатък. Депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев се обърна към ръководещите:

" Вместо да повишите пенсиите на пенсионерите, държавното управление през вчерашния ден реши да изхарчи един милиард и 350 милиона лв. от въпросния остатък за строителството на автомагистрала " Хемус ", без никакви публични поръчки. Двама или трима индивида в тази страна ще решат на кои компании да платят милиард и половина лв. ".

От своя страна депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски съобщи, че бюджетният остатък е насъбрани от сполучливи секторни политики и се харчат вярно:

" Тези комунистически номера в никакъв случай не могат да минат повече. България се ръководи все по-отговорно. Не единствено този цялостен мандат, само че и най-малко още два ще са нужни, с цел да се излекуват провалите, нанесени през всичките години от бездарното ръководство на безродната алена двуличница ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР