Управляващата в Русия партия подкрепи официално кандидатурата на президента Владимир

...
Управляващата в Русия партия подкрепи официално кандидатурата на президента Владимир
Коментари Харесай

Единна Русия номинира Владимир Путин за пореден президентски мандат


Управляващата в Русия партия поддържа публично кандидатурата на президента Владимир Путин идващ мандат на президентските избори следващата година. Това заяви бТВ, базирайки се на международните организации.

На конгрес в столицата Москва партия " Единна Русия " предстоящо е застанала зад Путин, който се кандидатира като самостоятелен на президентските избори на 18 март.

Партията желае " крайната победа " на президентските избори да е на Владимир Путин, декларира по-рано ръководителят на " Единна Русия " и министър председател на страната Дмитрий Медведев. Според него в този момент, а и в бъдеще, групировката ще даде на Путин " цялата допустима поддръжка ". Очакванията и в Русия, и на открито са президентът да бъде избран отново за още един шестгодишен мандат.

" Тази година партията навърши 16 години. И през всички тези години тя имаше един неоспорим водач. Лидер, който сплотява най-различни хора. Обединява жителите на нашата страна – Владимир Владимирович Путин ", декларира Медведев.

На конгреса Владимир Путин е призовал за битка с корупцията и равнодушието към проблемите на хората. " Нищо не подрива стабилността и не лишава запаси за развиване толкоз, колкото неправдата, несправедливостта, корупционната наслойка и подкупността, равнодушието към своята страна и откъсването от потребностите на жителите, надменността и високомерието от страна на политиците, служителите, бизнеса или тези, които се назовават хайлайф ", споделя съветският президент. Той дава обещание повече тласъци за бизнеса, битка с корупцията и спомагателни запаси за незадоволително финансираните здравна и просветителна система.

Путин господства в Русия от 1999 година. Първоначално той става краткотраен президент на Русия на 31 декември 1999 година, като сменя Борис Елцин. В следствие заема поста като титуляр на 7 май 2000 година след извършените президентски избори. През 2004 година е избран отново за втори мандат. През 2008 година е заменен от Дмитрий Медведев на президентския пост и е назначен от него за министър-председател на Русия. През 2012 година още веднъж печели президентските избори и от 7 май 2012г. е за трети мандат президент на Русия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР