Управленската декларация на Продължаваме промяната (ПП) влиза в пленарната зала

...
Управленската декларация на Продължаваме промяната (ПП) влиза в пленарната зала
Коментари Харесай

Декларацията на ПП влиза в парламента

Управленската декларация на " Продължаваме промяната " (ПП) влиза в пленарната зала на Народното събрание. Документът съдържа 4 съществени целта, по които втората политическа мощ ще търси поддръжка от депутатите през днешния ден.
Прочетете още
Какви са настройките на парламентарно показаните партии все още?

Декларацията на Политическа партия включва - развиване на стопанската система, национална сигурност и господство на правото, енергийна самостоятелност, понижаване на неравенствата и достъп до качествено обучение и опазване на здравето.

Кандидат-премиерът на " Продължаваме промяната " учен Николай Денков към този момент разгласи, че в случай че тя не събере нужното болшинство, ще върне мандата несбъднат.

От ГЕРБ дефинираха декларацията като слаба и лекомислена, от " Възраждане изрично " няма да я поддържат.

Коментарът на Тома Биков и Костадин Костадинов:

" Една декларация, сътрудници, не може да ръководи. Повярвайте ми, вашата не е добре написана. "

" Не, няма да има държавно управление и ние това нещо го споделяме още от 3 октомври. Всъщност действително видяно последните три месеца ставаме очевидци на една изкуствено продължавана мъка. "

Българска социалистическа партия също няма да поддържа декларацията с претекста, че формулата с държавно управление на малцинството ще удължи политическата рецесия, вместо да я позволи. Въпреки това левицата ще продължи разговора за сформиране на държавно управление.

Движение за права и свободи не разясниха документа.

" Български напредък " желаеха той да бъде редактиран, тъй като това, което се предлага сега не наподобява стабилно и те не биха го подкрепили.

Единствената безапелационна поддръжка за декларацията на Политическа партия е от " Демократична България ".

" Ние работим за това да се сформира държавно управление с втория мандат, тъй като считаме, че това е виновният сюжет ", сподели съпредседателят на дясната коалиция Христо Иванов.

Декларацията е втора точка от днешното пленарно съвещание. То ще стартира с блиц надзор с премиера и неговите заместници.

Депутатите ще проведат и постоянния за петък парламентарен надзор.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР