“Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно, защото реалността е

...
“Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно, защото реалността е
Коментари Харесай

Христо Иванов: Управление на ГЕРБ и ДПС ще изкара хората на улицата

“Управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи е невероятно, тъй като действителността е ясно четима във вота. Подобно ръководство ще изкара хората на улицата. С сходен ход ние единствено ще задълбочим политическата рецесия, няма да я решим ”, това съобщи съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов по отношение на бъдещото държавно управление.

Според Иванов ГЕРБ нямат проект за ръководство, нямат и сътрудник.

“ГЕРБ ни отхвърлиха разговор, когато поискахме. Ние не сме желали никой от тях да бъде задържан, искахме да намерим решение за корупцията в страната. Решението е неутрална прокуратура,
до момента в който не реализираме това, ще циклим на едно място ”,
сподели той пред bTV.

“Нека в този момент създадат ръководство с “Възраждане ” и Движение за права и свободи, да забележим по какъв начин ще им се получи. Моето терзание не е че няма да има ръководство, а че и идващият път няма да има ”, разяснява Иванов.

Съпредседателят на “Демократична България ” съобщи, че те ще вземат участие в
диалози с обединения, които желаят да има смяна в страната.
“Политическите сили и президентът Радев е добре да се спогодят какви ще са пълномощията на служебния кабинет. Президентът няма пълномощията да извади България от цивилизационния формат. Властта не е негова ”, съобщи Иванов и изрази опасенията си от нови предварителни избори.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР