Гражданите направиха много ясен избор – ясно казаха, че предпочитат

...
Гражданите направиха много ясен избор – ясно казаха, че предпочитат
Коментари Харесай

Асен Василев: Ясно е, гражданите предпочитат начина на управление на ГЕРБ

Гражданите направиха доста явен избор – ясно споделиха, че избират метода на ръководство на ГЕРБ. Това сподели съпредседателят на “Продължаваме смяната ” Асен Василев в предаването “Лице в лице ”.

Той още веднъж акцентира, че
коалиция с ГЕРБ е невъзможна заради две аргументи:
“Промяната ” желае доста по-социална политика от тази на ГЕРБ, както и безкомпромисна политика във връзка с върховенството на закона.

“Обща парламентарна група с Демократична България ще е замяна на вота на жителите. Смятам, че единственият метод като страна да тръгнем напред, е да излезем да гласуваме и ясно да заявим в каква посока желаеме да тръгне страната ”, сподели още той. И напомни, че предходната година са имали тъкмо толкоз депутати, колкото се очертавали и за ГЕРБ в този момент – към 67.

На въпрос дали има събитие, което да промени решението да не се беседва с партията на Бойко Борисов, някогашният финансов министър съобщи, че когато хора от ГЕРБ, против които има следствия, се отдръпват. И добави, че ще одобряват втория мандат, ако от ГЕРБ не съумеят да сформират държавно управление.

“Оттук нататък отговорността е на този, на който гласоподавателите са дали своят вот доверие ”, сподели още той.
По думите на Асен Василев най-голямата неточност Политическа партия
да не завоюват изборите е, че не са съумели да опишат тяхната визия за България.

“Съответно изборната интензивност беше ниска и хората, които предишния път ни поддържаха, не излязоха да ни поддържат ”, изясни той.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР