Управителят на болницата в Карлово подкара линейка на Спешна помощ,

...
Управителят на болницата в Карлово подкара линейка на Спешна помощ,
Коментари Харесай

Управителят на болницата в Карлово подкара линейка, за да помогне на блъсната жена

Управителят на болничното заведение в Карлово подкара кола за спешна помощ на Спешна помощ, с цел да помогне на блъсната жена, тъй като по същото време не е имало свободен водач и екип, който да се отзове на подадения сигнал. За благополучие дамата е била единствено с охлузни рани.

79-годишната жена е била блъсната в петък на една от оживените улици в Карлово.

" Помолиха да спомагам с водач мой, защото нямаха свободни екипи в същия миг, само че защото и моите водачи бяха задоволително заети от човешка позиция се качих аз ", описа доктор Обрейко Обрейков - шеф на МБАЛ " Д-р Киро Попов " Карлово.

По същото време двата екипа, които дават дежурство са били на други два адреса.

" Другите екипа са били на тежко ПТП и на сърдечно болен. В цяла България известно, че екипите на ЦСМ са незадоволителни освен за нашия район, за район Пловдив, за безусловно всеки град, защото имаме доста позвънявания, просто те не могат да смогват ", споделя доктор Обрейков.

Управителят на карловската болница е невролог по компетентност. Преди това е работил четири години в незабавната помощ. Той прегледал блъснатата жена на място и я транспортирал с колата за спешна помощ до болничното заведение. Тъй като била в устойчиво положение е освободена за домашно лекуване.

Репортер: Станислава Христова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР