Управителният съвет на JPMorgan награди главния изпълнителен директор Джейми Даймън

...
Управителният съвет на JPMorgan награди главния изпълнителен директор Джейми Даймън
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън получава пакет от заплати от 36 милиона долара, увеличение от 4,3% през 2023 г.

Управителният съвет на JPMorgan награди основния изпълнителен шеф Джейми Даймън с 4,3% нарастване през 2023 година, повишавайки годишната му заплата до 36 милиона $, откакто банката регистрира рекордни облаги за фискална година.

Съгласно регулаторна декларация в четвъртък, прегледана от Bloomberg, бордът даде на Dimon заплата от $1,5 милиона и $34,5 милиона заплащане за стимулиране.

Възнаграждението на 67-годишния футболист отбелязва нарастване от 4,3% по отношение на 2022 година, когато той спечели 34,5 милиона $.

„ Фирмата е в неповторимо щастлива позиция да бъде ръководена от толкоз надарен и умел началник, който продължава да развива компанията, да поддържа лидерски позиции на пазара, да укрепва репутацията на компанията, да влага във благоприятни условия за бъдещето, да предизвиква разнообразието и най-хубави практики, да ръководи риска и да развива страхотни водачи, като в същото време резервира фокуса си върху клиентите на компанията “, се споделя в документа на б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР