Управителният съвет на Българска федерация плувни спортове (БФПС) взе единодушно

...
Управителният съвет на Българска федерация плувни спортове (БФПС) взе единодушно
Коментари Харесай

Федерацията по плувни спортове спря правата на Антъни Иванов за три години

Управителният съвет на Българска федерация плувни спортове (БФПС) взе единомислещо решение за прекъсване на спортните права на състезателя на ПСК “Черно море ” Варна Антъни Иванов за период от три години. Наложена му е и парична санкция в размер на 2000 лева, предава. 

Причина за глобата са серия медийни изяви на Иванов, в които " посредством погрешни изказвания, клюки, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, обособени състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, по този начин и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта (ММС), Българския олимпийски комитет (БОК) и Антидопинговия център ", гласят претекстовете за решението.

" В продължение на месеци УС на БФПС резервира неутралитет по започнатата от Антъни Иванов офанзива против българското плуване, българските плувци, ММС и БОК. Неверните изказвания, обиди и клюки, които Иванов изрича пред българските медии и публика, бяха подадени от негова страна и до интернационалните уеб сайтове, ангажирани с отразяването на плувните спортове. ", се показва в позиция на УС на федерацията по плувни спортове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР