Уотфорд постигна безценен успех срещу именития си гост Манчестър Юнайтед

...
Уотфорд постигна безценен успех срещу именития си гост Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Провал за Юнайтед срещу последния! Червените дяволи под номер 8 в класирането, на 24 точки от Ливърпул

Уотфорд реализира скъп триумф против именития си посетител Манчестър Юнайтед в мач от 18-ия кръг на Висшата лига.

Двубоят на стадион " Викаридж Роуд " завърши при резултат 2:0.

" Стършелите " изглеждаха по-състоятелни от съперниците си и с изключение на осъществените две положения, пропиляха още най-малко 5 благоприятни условия за отбелязване на гол във вратата на Давид де Хеа.
 Снимка 458790
Източник:

Всичко, с което гостите можеха да се похвалят, бяха епизодични включвания на Лингард и Марсиал в полето на съперника и изстрели от междинна отдалеченост.

Маркъс Рашфорд бе изрично спиран от бранителите пред себе си, като получи единствено една опция да заплаши вратата на противника. Нападателят не се възползва, като стреля в тялото на състезател на Уотфорд.

През второто полувреме в игра за Юнайтед се появи и Пол Погба, който обаче записа единствено един прецизен изстрел и нищо запаметяващо се, като цяло, по време на престоя си на терена.
 Снимка 458789
Източник:

За Уотфорд обстановките се редуваха една след друга както преди почивката, по този начин и след нея.

Дукуре, Дийни и Сар бяха трите огромни закани за Де Хеа и компания.

След като преди паузата на няколко пъти те нямаха шанса да се възползват от основани чисти обстановки, след почивката бяха надалеч по-ефективни.

В 50-ата минута Исмаила Сар получи положително подаване в наказателното поле на Юнайтед и без да се замисля стреля от придвижване. Изпълнението му не беше ослепително, само че все пак Де Хеа не реагира добре и даже спомогна за влизането на топката в мрежата му за 1:0.
 Снимка 458787
Източник:

Сар се възползва от стъписването в редиците на Юнайтед и при идната си акция бе повален в пеналта. Реферът уточни бялата точка, а зад топката засатана Дийни. Той стреля по-скоро в средата на вратата, само че с леко въртеливо придвижване на топката, което не остави шансове на скочилия в противоположния ъгъл вратар.

Нови две благоприятни условия за Уотфорд бяха пропилени с лека ръка от Дийни и Сар, а по-късно в игра влезе Пол Погба. Той сътвори известно напрежение в половината на домакините, само че нов гол в срещата не беше маркиран.
 Снимка 440412
Източник:

Трите точки за Юнайтед щяха да бъдат основни в борбата за Топ 4. Тимът обаче остава едвам на осмото място в класирането, с актив от 25 извоювани точки. В цели 12 срещи през сезона досега " алените дяволи " не са стигали до крайния триумф.
 Снимка 455419
Източник:

Уотфорд остава финален в таблицата, макар успеха си. Отборът се изравни с предпоследния Норич, като едвам през днешния ден съумя да направи актива си двуцифрен и към този момент има 12 точки на сметката си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР