Университатя (Крайова) се върна на пътя на победите в румънското

...
Университатя (Крайова) се върна на пътя на победите в румънското
Коментари Харесай

Петев: Откачих от грешката на Маркович

Университатя (Крайова) се върна на пътя на успехите в румънското състезание, откакто през вчерашния ден се наложи с 3:1 като посетител над Сепси в 24-ия кръг на румънската Лига 1. Сега с 37 точки синьо-белите се върнаха на 4-о място в класирането, изоставайки на 5 пункта от ЧФР Клуж и Рапид (Букурещ), които са 2-и и 3-4.

Но макар успеха, Петев още веднъж не беше удовлетворен и не се свени да подлага на критика възпитаниците си в края на мача. След това пък призна, че най-вече го е по дразнил Йован Маркович.

Нападателят се спусна да оказва помощ на отбраната през първото полувреме, само че изгуби топката наоколо до наказателното поле, от което противниците се възползваха и откриха резултата. Маркович се реваншира, откакто означи изравнителния гол. Похвални думи имаше и Петев.

" Днес повторихме една неточност от предходните мачове. Нямам пояснение по какъв начин по този начин разрешаваме да стане 1:0 за съперника. Хубавото е, че се върнахме. Мисля, че беше прекрасен мач за феновете, само че не и за треньорите. Беше отворен мач. При 1:1 домакините също имаха благоприятни условия да ни вкарат, стартира Петев.

След това той се спря на грешката на Маркович, който безусловно подари топката на отбора на Сепси.

" Откачих от грешката на Маркович! За нас не беше по никакъв начин добре. Допуснахме доста голове поради персонални неточности в предходните мачове, а и в този момент също. Може би в този момент ще играем с повече убеденост, откакто в този момент направихме подобен поврат ", приключи Петев.

В идващия кръг Петев ще бъде участник в едно самобитно " българско дерби ", защото отборът му приема Университатя (Клуж), където пази вратаря Пламен Илиев.
 Радост за Петев - тимът му надделя призрачен сън на ЦСКА
Радост за Петев - тимът му надделя призрачен сън на ЦСКА

Университатя към този момент заема четвъртото място в класирането
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР