Унион Берлин се раздели с треньора си Урс Фишер, съобщиха

...
Унион Берлин се раздели с треньора си Урс Фишер, съобщиха
Коментари Харесай

Урс Фишер вече не е треньор на Унион Берлин

Унион Берлин се раздели с треньора си Урс Фишер, оповестиха от клуба. Причината – извънредно слабото начало на новия сезон.

Специалистът пое столичани през юли 2018 година и изведе тима до първо присъединяване в елита 10 месеца по-късно. През последните три сезона тимът от Берлин приключи надлежно на седмо, пето и четвърто място в крайното класиране. Това прави швейцареца най-успешният треньор в историята на Унион.

Железните пък играха поредно в Лигата на конференциите и Лига Европа, а в този момент вземат участие в груповата фаза на Шампионската лига. В последния си мач там те направиха 1:1 като посетител на.

„ Унион и треньорът Урс Фишер неотложно поемат по разнообразни пътища. Решението беше взето от президента Дирк Цинглер и Фишер по време на среща сред двамата в понеделник следобяд “, се споделя.

Треньорът на тима на Унион до 19 години Марко Гроте краткотрайно ще поеме и първия състав. Асистент на 51-годишният Гроте ще е Мари-Луис Ета. Ета е на 32 години и единствено допреди два сезона играеше в женския отбор на Вердер Бремен.

В момента отборът е финален в Бундеслигата със единствено 6 точки от 11 изиграни срещи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР