Уникално светлинно шоу със свирене върху лъчи в преобразената като

...
Уникално светлинно шоу със свирене върху лъчи в преобразената като
Коментари Харесай

IQOS стартира с уникално светлинно шоу в България и още 31 държави

Уникално светлинно шоу със свирене върху лъчи в преобразената като джунгла конгресна зала на Парадайз център беше формалното посрещане на IQOS в България. Гигантът Филип Морис България направи премиера на новия си артикул за Бъдеще без пушек. На специфичното събитие, състояло се в мола, където бе открит и първият профилиран магазин, участваха над 400 посетители, измежду които представители на институции, бизнес средите, медии и редица всемирски персони. Премиерата е за България и още 31 страни. Концепцията е, че това е бъдещето, в което новите революционни бездимни други възможности ще заменят цигарите.

Освен впечатляващия фон, пърформанс и аудио-визуални резултати на събитието, гостите имаха опция да се срещнат с новаторската идея за нагряване на тютюна без горене IQOS. На живо и по интерактивен метод бяха демонстрирани научните данни и продуктовите характерности, имащи за цел постигането на по-добра опция за пълнолетните пушачи.

Зад основаването на IQOS стоят над 10 години научни проучвания, осъществени по интернационалните ISO стандарти от повече от 400 биохимици, инженери, токсиколози, фармаколози и доста други специалисти в двата научно-изследователски центъра на компанията в Швейцария и Сингапур. От 2008 година компанията влага над 3 милиарда $ в научна и развойна активност.

Новата технология е създадена в Швейцария, а измежду сътрудниците на Филип Морис са над 60 стартъп компании. IQOS и бездимните артикули съдържат новаторски детайли, които са патентовани чрез над 3000 патента. Още 4000 подлежат на регистрация, което прави Филип Морис единствената тютюнева компания в топ 100 на международната ранглиста на компании по брой на получени нови патенти от Европейската патентна организация EPO.

„ Ние сме уверени в идеята на нашата компания за създаване на бъдеще без пушек и имаме вяра в нашата задача да допринесем от ден на ден пълнолетни консуматори да преминат към бездимните други възможности “, съобщи в своята тирада Джордж Маргонис, общоприет управител на Филип Морис България. Той добави, че компанията има съображение да преследва задачите си, защото единствено за 3 години над 3,7 милиона мъже и дами по света към този момент са спрели да пушат и са избрали да преминат към IQOS.

„ Преминаването към бъдеще без пушек е пробив в тютюневата промишленост и е най-мащабната промяна в 170-годишната история на Филип Морис Интернешънъл “, сподели Маргонис и изрази убеденост, че България доста скоро ще стане част от едно по-добро бъдеще. „ Има голям смисъл в нашата задача да изградим бъдеще без пушек, тъй като понижаване на вредата е добра идея, а тъкмо това чака обществото от нас “, показа Вержиния Джевелекова, управител корпоративни връзки, като добави:„ …но тя ще бъде сполучлива единствено в случай че всички заинтригувани страни в обществото дружно работим за нея, в това число регулаторните органи, медиите, бизнеса и пълнолетните консуматори. “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР