Уникална къща, построена от покойния бизнесмен Стефан Шарлопов, се оказа

...
Уникална къща, построена от покойния бизнесмен Стефан Шарлопов, се оказа
Коментари Харесай

Къща, построена от Шарлопов, е сред най-желаните в света, продава се за 1,4 млн. евро! Ексклузивни СНИМКИ

Уникална къща, издигната от починалия предприемач Стефан Шарлопов, се оказа измежду най-желаните домове в света. Феноменалният парцел се продава за колосалните 1,4 млн. евро. Това стана ясно от информация в уебсайт за недвижими парцели, съобщи jenata.blitz.bg.



Интерес провокира обстоятелството, че за продажбата му дава отговор една от най-известните брокерки Алтен Алиева, която обичайно се занимава с първокласните парцели.



Къщата се намира в Созопол и се състезава с някогашна благосъстоятелност в Рим на фамозния италиански режисьор Карло Понти и брачната половинка му - актрисата София Лорен. Те си съперничат в категория „ Глобални домове ”. 

Имотната ранглиста е направена от американската телевизия HGTV, която е благосъстоятелност на „ Дискавъри ” и е третият най-гледан кабелен канал в Съединени американски щати, изпреварвайки Си Ен Ен.

Тазгодишното съревнование към този момент е в ход и ще завърши на 17 юли.

И по този начин – какво тъкмо съставлява неповторимият парцел, чийто строител бе Шарлопов
Той се намира в комплекса „ Созополис ” и е с повърхност 192 кв. м. Къщата е на два етажа, с три спални, три бани и дневна с кухня. Обзаведена е в марокански жанр. Тя е част от ВИП зоната на комплекса, издигнат от Шарлопов на брега на морето, само че не е негова благосъстоятелност.

Уверете се сами за каква хубост става въпрос:
 

















Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР