Унгарското издание nemzetisport е публикувало обстоен анализ на играта на

...
Унгарското издание nemzetisport е публикувало обстоен анализ на играта на
Коментари Харесай

В Унгария отличиха четиримата най-важни футболисти на България

Унгарското издание nemzetisport е разгласило обширен разбор на играта на аншите национали в мачовете против. В него се загатва, че българският отбор има четирима основни футболисти. Това са Антон Недялков, Георги Костадинов, Тодор Неделев и Божидар Краев.

“27-годишният ляв бек беше измежду най-хубавите в последните два мача на България. Той имаше акуратност от над 90% при подаванията, печелейки повече от 65% от единоборствата. Сновеше неуморно и в офанзива, и в защита”, пишат унгарците за Нудялков.

“Костадинов поема топката от отбраната и я подава към атакуващите футболисти”, допълват унгарците за капитана на България.

“Неделев е виновен за реализирането на офанзивите в половината на съперника. В последните два мача на България сътвори най-вече обстановки, давайки голово подаване при равенството против Ирландия. Справя се добре с топката, той е футболист с отлични механически умения. Може да е от основно значение”, вършат разбор унгарците за играта на Неделев.

“23-годишният нападател е най-опасният футболист на българския народен тим в напред във времето. Държи топката начело и по-късно приключва офанзивите. Той вкара гола на България против Ирландия”, коментират унгарците за Краев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР