Унгарският премиер Виктор Орбан популяризира политиката на Кремъл в международен

...
Унгарският премиер Виктор Орбан популяризира политиката на Кремъл в международен
Коментари Харесай

Орбан говори с езика на Кремъл: Нарече войната на Русия срещу Украйна "военна операция"

Унгарският министър председател Виктор Орбан разпространява политиката на Кремъл в интернационален проект. По време на среща с съветския президент Владимир Путин унгарският политик назова войната против Украйна " военна интервенция ", разкрива УНИАН.
 
Мартон Томпош, представител на унгарската съпротива, обърна внимание на тези разкази на съветската агитация. Той разгласява видео от диалозите сред Орбан и Путин, на което се вижда по какъв начин унгарският министър председател споделя фразата " katona mûveletek ", което значи " военна интервенция ".
 
В същото време самият Томпош съобщи, че в Украйна има война, а не " военна интервенция ".
" Война, в която закарпатски унгарци са убивани по заповед на Путин. Срамота е ", сподели депутатът.
Руският деспот Владимир Путин дойде в Пекин на 17 октомври, с цел да се срещне с китайския водач Си Дзинпин и да вземе присъединяване във форума " Един пояс, веднъж ".
 
Освен това в Китай дойде и скандалният министър председател на Унгария Виктор Орбан, който е прочут с антиукраинските и проруските си изказвания. Путин и Орбан се срещнаха в границите на визитата си в Пекин и потвърдиха уговорката си към двустранните връзки на фона на войната против Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР