Унгарският парламент най-накрая ратифицира присъединяването на Швеция в НАТО. Скандинавската

...
Унгарският парламент най-накрая ратифицира присъединяването на Швеция в НАТО. Скандинавската
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Швеция вече няма прегради за НАТО

Унгарският парламент най-сетне ратифицира присъединението на Швеция в НАТО. Скандинавската страна може да стане част от алианса още в петък - на 1 март.

Владимир Путин умъртвил Алексей Навални, с цел да предотврати размяната му за наказан в Германия съветски сътрудник, настояват близки на опозиционера.

ДАНС разкри двама съветски разузнавачи с българска идентичност, обитавали у нас. Владимир Николаевич Горочкин и Татяна Анатолиевна Горочкина се представяли за " Денис Рашков " и " Диана Рашкова ".

Специалният прокурор за следствие на обвинител номер едно и неговите заместници Даниела Талева ревизира данни, свързващи изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов с аферата " Осемте джуджета ".

Защо украинските водачи би трябвало да спрат да упрекват Запада за рухването на Авдеевка и да поемат отговорност за сериозната обстановка на фронта - вижте в коментара на Христо Римпопов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР