Унгарските власти призовават хората да се доверят на ваксините, одобрени

...
Унгарските власти призовават хората да се доверят на ваксините, одобрени
Коментари Харесай

Будапеща призовава унгарците да приемат китайската ваксина

Унгарските управляващи приканват хората да се доверят на имунизациите, утвърдени към този момент от страната, преди плануваното на следващия ден начало на слагането на създадена в Китай ваксина против, съобщи Асошиейтед прес, представен от.
Общопрактикуващите лекари в Унгария ще получат по 55 дози от имунизацията на компанията " Синофарм " и са инструктирани да ги слагат на най-възрастните си пациенти, сподели държавният секретар Ищван Дьорд. По думите му 275 000 души ще получат китайската ваксина тази седмица.
 Заради ковид: Още 90 дни изключително състояние в Унгария Заради ковид: Още 90 дни изключително състояние в Унгария
Унгарският парламент утвърди удължение с още 90 дни на изключителното състояние, оповестено поради коронавирусната пандемия. То разрешава на...
Унгария ще е първата страна в Европейския съюз, която ще слага китайска ваксина, макар че съгласно социологическите изследвания доверието към имунизацията на " Синофарм " измежду унгарците е ниско. " Всяка налична ваксина в Унгария е безвредна и способна да обезпечи отбрана от заразяване с вируса ", сподели той. Унгарски чиновници чакат имунизацията на " Синофарм " да докара до доста нарастване на равнището на имунизацията в страната. Дьорд съобщи, че към 368 000 индивида могат да бъдат имунизирани тази седмица. Откакто започнаха имунизациите през декември, са имунизирани 457 000 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР