Преустановяват строителството в курортните комплекси край Варна. Разпореждането на кмета

...
Преустановяват строителството в курортните комплекси край Варна. Разпореждането на кмета
Коментари Харесай

Забраняват строителството в курортите край Варна

Преустановяват строителството в курортните комплекси край Варна. Разпореждането на кмета на общината Благомир Коцев влезе в действие през вчерашния ден. Забраната ще продължи до 1 октомври. Заповеди за прекъсване на строителството са издадени за курортните комплекси " Златни пясъци ", " Св. св. Константин и Елена " и " Чайка ", както и за курортните зони " Прибой " и " Манастирски хълм ".

Забранява се и достъпът на тежка строителна машинизация и на всевъзможни транспортни средства, доставящи строителни материали. Изключения се позволяват единствено за аварийно-ремонтни работи и геозащитни ограничения и действия.

Забраната не се отнася за осъществяване на строителни действия на обекти с районно значение, финансирани по оперативните стратегии със средства на Европейски Съюз, държавния или общински бюджет, които се намират на територията на курортните комплекси и зони.

При нарушение на заповедта се плануват санкции в размер от 1000 до 10 000 лв. за физически лица и от 10 000 до 50 000 лв. за еднолични търговци и юридически лица, в случай че не подлежат на по-тежко наказване.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР