Унгарските национали са в България, за да направят последната крачка

...
Унгарските национали са в България, за да направят последната крачка
Коментари Харесай

Марко Роси: Искаме да направим последната крачка към целта ни

Унгарските национали са в България, с цел да създадат последната крачка към европейското състезание по футбол, съобщи селекционерът Марко Роси преди утрешния мач от квалификационна група G.

България посреща Унгария в четвъртък от 19:00 часа при закрити врата на стадион " Васил Левски ". Двубоят ще бъде излъчен, като студийната ни стратегия стартира с половин час по-рано.Отборът на Марко Роси се нуждае от точка, с цел да се класира на европейското състезание в Германия, до момента в който " лъвовете " са последни с две точки.

Запитан дали е осведомен с позицията на федерацията на Унгария по отношение на измененията на стадиона-домакин на мача, Роси отговори:

" Досега не бях чел нищо и не желаех писанията в интернет да ми въздействат. Бях фокусиран напълно върху мача с България ".

Той добави, че познава добре българските национали и е на мнение, че те можеха да имат четири или пет точки повече, само че нямаха шанс в предните си дуели.

" Проучихме нашия противник и видяхме, че макар че имат единствено две точки, те нямаха шанс в огромна част от мачовете. България играе добър футбол и можеше да има четири или пет точки повече. Уважаваме противника, само че желаеме да създадем последната крачка към задачата ни на следващия ден. Моя уязвимост е, че не мога да приготвя тим за тъждество. Ако обаче стигнем до такова, няма да рева ", съобщи селекционерът на Унгария.

" Няма да вършим огромни промени в стартовите 11, а в тактиката. Проучихме работата на Илиан Илиев в Черно море и знаем каква система употребява там. Разбира се, не знаем какво ще избра в националния тим, само че сме се подготвили за всичко. Познаваме всеки български национал, без изключения. Помня Кирил Десподов от Каляри и знам какъв брой добър футболист е, само че в този тим се отличава освен той ".

Защитникът Милош Керкез, част от британския Борнемут, добави, че огромният скандал към мястото на осъществяване на мача не е повлиял на унгарските национали. Те са се подготвяли за дуел, какъвто в последна сметка ще има.

" Не сме толкоз обезпокоени от терена, той е добър и може да се играе. Излизаме на следващия ден и желаеме да спечелим. Аз съм добре, отпочинал и подготвен за игра. Подготвяхме се по този начин, все едно ще има мач. Не сме се съмнявали в това. Има и наши почитатели, които видяхме на летището. Искаме на следващия ден да спечелим за тях, макар че няма да могат да следят мача от трибуните ", съобщи Керкез.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР