Unconditioned – така се нарича най-новият и седми пореден албум

...
Unconditioned – така се нарича най-новият и седми пореден албум
Коментари Харесай

Рок групата Intelligent Music Project с нов албум и турне



" Unconditioned " – по този начин се назовава най-новият и седми следващ албум на българската рок група Intelligent Music Project. Албумът излезе преди броени дни и е качен на всички музикални платформи. В него, като барабанист и музикален копродуцент, се завръща именитият Саймън Филипс от бандите TOTO и Protocol . А главният вокалист още веднъж е Рони Ромеро – звездата на групата " Рейнбоу ". Всъщност това е третият албум на Ромеро с Intelligent Music Project. Новото е, че в него той за пръв път е и съавтор на музиката на две от песните дружно с Бисер Иванов и Иво Стефанов, като текстовете са напълно негови.
Вижте New Herо – втория сингъл от най-новия албум на групата:

Албумът " Unconditioned " ще бъде показан на идното турне на групата, което стартира на 17 август в Античния спектакъл в Пловдив и приключва на 24 септември в Букурещ.

Напомняме, че Intelligent Music Project показаха България на състезанието " Евровизия " 22 в град Торино с песента " Intention ". И въпреки че не съумя да се класира за финала, българското присъединяване получи похвали от публиката и рецензията.

Вижте клипа на песента “Intention ”, с която Intelligent Music Project показаха се явиха на „ Евровизия “ 22

Бандата Intelligent Music Project е основана през 2012 година по концепция на Милен Врабевски, който по специалност е доктор , само че има невероятни музикални хрумвания и гений да прави музика и да събира верните хора. В началото това е студийна група, включваща клавириста Иво Стефанов, в ролята на звукорежисьор и музикален копродуцент, дружно с доста интернационалните рок звезди като Джон Лоутън, Джоузеф Уилямс и Саймън Филипс от " TOTO ", Джон Пейн от " Ейша ", Карл Сентънс от " Назарет ", Боби Рондинели от " Black Sabbath " и " Rainbow ", Тод Сучерман от " Styx " и други.А Рони Ромеро е фронтмен на групата от 3 години и в наши дни е измежду най-активните и търсени рок артисти.

Съставил: Венета Николова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР