Умолявам, за да можем да водим нормален живот - да

...
Умолявам, за да можем да водим нормален живот - да
Коментари Харесай

Премиерът: БСП фалира три пъти държавата, няма да ги коментирам с Радев

" Умолявам, с цел да можем да водим естествен живот - да бъдем дисциплинирани! Не знаем какво идва. Леко, леко отхлабваме, със боязън и незабавно го стопираме, в случай че се постанова. Сега съм доста сърдит на сезонните служащи във Франция. Говорихме, умолявахме да не се пътува. Сега пращат есемеси и се молят да ги приберем ", съобщи министър председателят Бойко Борисов на брифинга след днешното видеозаседанието на Европейски Съюз.

" При повишаване над 100 души дневно, заболели от ковид, още веднъж затягаме ограниченията. Всичко зависи от нас – от нашата дисциплинираност, да пазим отдалеченост, изключително на местата, където по един или различен метод се събират хора, Няма да се отварят детските градини, това е доста рисково, това е мярка, за която щабът беше изрично срещу. Мислим за хората със болести по какъв начин тяхното придвижване да се ограничи, с цел да не са в риск ", акцентира той.

" Не желая да разясня Румен Радев. Днес е доста прекрасен празник и не желая да се занимавам с този човек. Пак ще кажа, че вие медиите никой не ви кара на мощ да излъчвате тази конференция. Пускайте си нещо друго и след това в новините излъчвайте репортаж. Така няма да се всява боязън. Не желая да приказвам за президента. За Българска социалистическа партия също не желая. Те банкрутираха три пъти страната. Какво да изяснявам повече. Те единствено споделят - дай, дай. Парите ще ни потрябват в по-трудни времена ", сподели Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР