Умишлено забравете“ вашите неща Оставете му бележка или вашата обеца, тези

...
Умишлено забравете“ вашите неща
Оставете му бележка или вашата обеца, тези
Коментари Харесай

10 доказани начина да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш

Умишлено „ забравете “ вашите неща
Оставете му записка или вашата обеца, тези неща непрекъснато ще му припомнят за вас. Всеки път, когато види вашето нещо вкъщи или в колата, незабавно ще си спомни какво сте правили дружно и какъв брой хубаво му е било.

Дайте му персонално пространство
Как може да не се отегчи, в случай че те вижда от самото начало? Жените желаят да бъдат към мъжа, само че мъжете от време на време имат потребност от малко персонално пространство, с цел да помислят и да се заредят. Затова се запишете на йога или танци и дайте късмет на вашия мъж да му липсвате.

 

Не отговаряйте незабавно на известията му.
Неучтиво е да го карате да чака, само че си коства да отделите единствено минута, преди да отговорите на известието му. Не е нужно да отговаряте незабавно на позвъняванията му. Позволете му да остави известие и очаквайте с неспокойствие, когато можете да говорите. Направете 10 минути отмора, преди да му изпратите известие. Оставете го да мисли за вас, преди да получи отговора ви.

Няма потребност да бързате
Ако забележите, че мъжът ви желае да форсира връзката ви, намалете темпото. Позволете му да ви опознае по-добре. Дайте му опция да разкрие всички ваши прелестни качества. Така че той ще желае да ви вижда по-често, с цел да научи бързо повече за вас.

Носете неповторим парфюм
Намерете парфюм, който е сладостен и тънък и го носете, когато срещнете вашия мъж. Миризмата постоянно остава в паметта, тъй че когато усети тази миризма, той постоянно ще мисли за вас.

Оставете малко тайнственост
Ако преди малко сте почнали да излизате, не му разказвайте цялата си житейска история на една среща. Дайте единствено намек и го оставете да има предпочитание да разбере продължението на историята.

Приключение с него (и неговите приятели)
Мъжете желаят да бъдат главната причина за усмивката на дамата. Очевидно няма да му хареса, че някой различен те е предиздвикал да се смееш. Не забравяй да го уведомиш, че си прекарваш ужасно с него и приятелите му. Прекарването на време с него и приятелите му ще те направи още по-привлекателна в очите му. Никой не желае да срещне сериозен досадник.

10 потвърдени метода да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш

Покажете интерес към някой (или нещо) различен
Мъжете ненавиждат противници, в случай че една жена в действителност им е забавна. Ако сте на среща, повърхностно намекнете, че някой различен желае да ви предложения на среща. Ако сте женени, намекнете на брачна половинка си, че в действителност обичате да прекарвате времето си в грънчарското ателие или в градината. Само не прекалявайте – ревността би трябвало да е умерена.

Нова визия
Облечете рокля, която ще го накара да желае да ви прегърне за малко по-дълго, до момента в който танцувате. Ако излизате вечерта, сложете малко по-ярък грим и оформете косата си по този начин, както той харесва. Нека вашият грациозен облик остане в паметта му даже след празненството.

Накарайте го да желае повече
Ходете с него на събития и разходки, гответе му най-вкусната храна, бъдете занимателни и общителни, само че го накарайте да завоюва целувка за сбогом. Накарайте го да желае да чуе заразителния ви смях. Бъдете великодушни и в същото време недостъпни. Тази тактичност несъмнено ще го накара да му липсвате, когато не сте дружно.

Тези препоръки наподобяват доста елементарни, само че би трябвало да се следват. Дисциплината е ключът към триумфа. Дори и да сте дружно от доста години, положете малко старания и вашият мъж ще желае повече от вас

Вижте още забавни тематики при нас:

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР