УМБАЛ Бургас ще участва в специализираното изложение Бебе Зона с

...
УМБАЛ Бургас ще участва в специализираното изложение Бебе Зона с
Коментари Харесай

УМБАЛ Бургас се включва в изложение Бебе Зона с полезни съвети към родителите

УМБАЛ Бургас ще взе участие в профилираното ревю " Бебе Зона " с потребни препоръки към бъдещите родители. Трима експерти от болничното заведение се включват  в лекционната част на ревюто, отдадена на тематики, свързани с бременността, раждането и развъждането на бебето и дребното дете. 

Изложението ще се организира в Експозиционен център " Флора " на 15 и 16 септември т.г. В първия ден от 10.30 ч. с бъдещите родители ще се срещне доктор Добрин Иванов, акушер-гинеколог в Родилно поделение на УМБАЛ Бургас, а тематиката на лекцията му е: " Естествено раждане или секцио – какво да чакаме. Методи на обезболяване. Трите интервала на раждане - по кое време да тръгнем към родилния дом ". Същия ден от 12 до 13 ч. акушерка Христина Радева ще изясни какви са първите грижи, които би трябвало да се полагат  за новороденото.

На 16.09 от 11 до 13 ч. в ревюто ще взе участие доктор Мирослава Колева, специалист-неонатолог в Отделението по неонатология на болничното заведение. Тя ще дава отговор на въпроси, свързани с физиологичните положения на новородените, зареждането, имунизациите и всичко останало, което вълнува бъдещите майки.

За ревюто:

" Бебе Зона " е профилирано комерсиално ревю детски артикули и услуги.

Изложението ще бъде разграничено в три елементи – комерсиална, здравна и лекционна.

В рамките на двата дни от ревюто ще се организира и благотворителната самодейност " От мама за мама ", която има за цел да подкрепи фамилии в неравностойно състояние на територията на област Бургас. На територията на ревюто ще бъде ситуиран пункт, на които искащите да оказват помощ ще могат да оставят своите дарения.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР