УМБАЛ Бургас разкри кабинет за проследяване и наблюдение на пациенти

...
УМБАЛ Бургас разкри кабинет за проследяване и наблюдение на пациенти
Коментари Харесай

УМБАЛ Бургас разкри кабинет за проследяване на пациенти с пейсмейкъри

УМБАЛ Бургас разкри кабинет за следене и наблюдаване на пациенти с пейсмейкъри, дефибрилатори и ресинсхронизиращи устройства, оповестяват от лечебното заведение.

Той се намира в Отделението по кардиология и се оглавява от доктор Иванета Йончева. От началото на септември доктор Йончева към този момент е част от екипа на отделението. Повече от 10 година тя се занимава с лекуване на пациенти с ритъмно-проводни нарушавания и тежка сърдечна непълнота. доктор Иванета Йончева е водещ експерт в областта на кардиостимулацията, като досега има вградени над 2000 пейсмейкъра. Дейността по имплантация следва да бъде стартирана и в УМБАЛ Бургас след подписване на контракт със Здравната каса, прецизират от болничното заведение.

Пациентите с пейсмейкър подлежат на проследяващ обзор през 6 месеца, който към този момент може да се извърши в този кабинет в УМБАЛ Бургас. Всеки, който желае да се срещне с доктор Йончева, може да го направи всеки работен ден от 10 до 14 ч., с авансово записване на тел. 0878501103.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР