Ултрасите на Левски от фракцията София-Запад обявиха, че Божидар Митрев

...
Ултрасите на Левски от фракцията София-Запад обявиха, че Божидар Митрев
Коментари Харесай

Ултраси на Левски защитиха Митрев и предупредиха цялата синя общност

Ултрасите на Левски от фракцията " София-Запад " оповестиха, че Божидар Митрев ще се завърне под рамката на вратата на " сините " в мача против Верея от 13-ия кръг на Първа лига.

По-интересното е, че почитателите на тази организация заплашват всички останали последователи, които си разрешат подигравателни намеци към досегашния национал или различен състезател на клуба.

Както е известно, Митрев имаше тежка пролет, когато формата му внезапно спадна, допускайки няколко съществени неточности. Последните мачове на предишния сезон, против Вадуц и контролите на тима този сезон, част от почитателите в Сектор " А " иронично ръкопляскаха на Божката, когато спасяваше.

Именно тези дейности, накараха Митрев, който беше с капитанската лента, да откаже да излезе за второто полувреме против Вадуц от Лига Европа. Стражът беше оповестил на Делио Роси, че няма по какъв начин да играе в тази кондиция, а с първата си демонстрация Мартин Полачек сбърка съдбовно, откакто позволи гол, който коства отстраняването на " сините " от Лига Европа.

Ден по-късно почитателите от същата организация, само че и освен, отидоха на " Герена ", като желаеха да приказват очи в очи с Митрев, който е младеж на клуба и беше любим на Сектор " Б ", все пак не липсваха подмятания, че щом го е боязън и оставя тима в толкоз сложен миг, да напуща мигновено клуба.

Ето какво разгласиха почитателите на Левски от София - Запад

Левскари,

Отправяме значимо известие към цялата синя общественост. Научихме, че под рамката на вратата ще застане досегашният капитан на тима Божидар Митрев, ние като организация няма да допуснем намеци и освирквания към нито един състезател, на който треньорът ни Славиша Стоянович се е доверил.

Уведомяваме всеки един от вас, без значение в кой бранш или блок е заел своето място, че при неспазване на взетото решение ще се разправяме с основателите и изпълнителите на анти-левскарската демонстрация, както сметнем за добре!

Ние не режем гредите на стадиона си, а поддържаме Левски до дъно!

Всички на стадиона, един до друг, за Левски София!

Успех, Божка!
Първа лига 13 кръг, петък 26 октомври  Левски 19:45  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР