Ултрас Левски използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за

...
Ултрас Левски използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за
Коментари Харесай

"Ултрас Левски" подкрепи Наско Сираков

" Ултрас Левски " употребява профила си в обществената мрежа " Facebook ", с цел да поддържа легендата на клуба Наско Сираков. По-рано през днешния ден някогашният изпълнителен шеф на " сините " гостува в предаването " 120 минути " по bTV и удостовери желанието си да получи акциите на " Левски ", което е декларирал пред притежателите - Васил Божков и съдружника му Георги Попов.
Наско Сираков: Не са ми дали обещание акциите, само че съм подготвен да ги взема (ВИДЕО) "Това, което се случи в сряда, беше насмешка с името на Апостола "
Съобщението на фракцията:

" Водещата вест за всяко " синьо " сърце от последния час е, че Наско Сираков публично изиска акциите на ФК " Левски " да бъдат трансферирани на негово име.

Докато корифеи на комерсиалното право всеки ден трансформират своето мнение по отношение на това кои е сегашния притежател на " Левски ", ние желаеме да използваме трибуната, която имаме тук, с цел да изразим своята безапелационна поддръжка към именития футболист и началник на обичания ни тим.

В негово лице и в това на Павел Колев виждаме капацитет за неповторим тандем, който да вдигне " Левски " в този отблъскващ за всички нас миг. Именно тези две имена бяха препоръчани от наши представители като вид за прекачване на акциите и след безапелационния отвод на единия, то ние, " Ултрас Левски ", приветстваме желанието на другия да се нагърби със спасението и ръководството на обичания ни клуб в този съдбоносен миг.

Призоваваме собствеността на тима да бъде решена и акциите да преминат в ръцете на Наско Сираков, а до момента в който това се случи, още веднъж желаеме да обърнем внимание на това, което зависи напълно и единствено от нас - акциите за подкрепяне на ФК " Левски ".

В платформата HelpKarma бяха събрани над 50 хиляди евро единствено за няколко дни, а към този момент над 3000 са продадените виртуални билети за рождения ни ден на 24 май.

Левскари, с всеки минал ден идеята ни доближава до от ден на ден и повече хора и точно по тази причина отхвърляме да повярваме, че хората, които се интересуват от ориста на " Левски ", са няколко хиляди индивида. Или най-малко това приказват настоящите числа, които демонстрират какъв брой тъкмо са ангажираните с акциите. Убедени сме, че можем да спестим някоя кутия цигари, един ресторант, кино или бар в името на нещо свято! В името на " Левски "!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР