ул. Гладстон N15Тук има:Театър Иван Димов“ Хасково гостува на пловдивска

...
ул. Гладстон N15Тук има:Театър Иван Димов“ Хасково гостува на пловдивска
Коментари Харесай

Фънки и цяла плеяда комици на пловдивска сцена

ул. " Гладстон " N15

Тук има:Театър " Иван Димов “ Хасково гостува на пловдивска сцена на 14 декември от 19.00 часа в Дома на културата " Борис Христов “ с " Веселата карета “ от Елин Рахнев.

Във " Веселата карета “ своя актьорски дебют на театралната сцена прави известният български музикант, предприемач и участник в журито на разнообразни телевизионни музикални формати Димитър Ковачев-Фънки. В най-новата пиеса на Елин Рахнев " Веселата карета " той влиза в ролята на траурен сътрудник.

В спектакъла вземат участие актьорите: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Сценографията е на Анелия Райкова, а музиката на Георги Георгиев от група " Остава ". Елин Рахнев е създател и режисьор.

Работата по този план е почнала още при започване на лятото. Премиерата на постановката се състоя на 30 септември в хасковския спектакъл, като всички билети се разпродадоха стремително. Първото следпремиерно зрелище бе на 2 октомври.

На 14 декември, пловдивчани ще имат опцията да се посмеят от сърце на комичните обстановки. Много въпроси търсят своите отговори. Живеем или се преструваме? Мечтаем или единствено сънуваме? Има ли разлика сред горе и долу? Но, в действителност, животът е едно огромно казино. И всеки самичък избира цвета, на който да заложи. И каквото стане! Всичко това във " Веселата карета “, поднесено със смях до небето и малко сълзи.

Билетите са на цени 20,18 и 15 лв. и ще бъдат в продажба от през днешния ден на каса МаскАрт в Дома на културата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР