Украйна засилва производствения си капацитет и нейната отбранителна индустрия ще

...
Украйна засилва производствения си капацитет и нейната отбранителна индустрия ще
Коментари Харесай

Зеленски уверен: Киев засилва оръжейното си производство

Украйна ускорява индустриалния си потенциал и нейната отбранителна промишленост ще даде по-добри резултати. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Както всекидневно, той изреди в резюме по-важните си срещи за деня и постигнатото. 

Представени бяха няколко отчета от държавни чиновници и военни за подсилване на граничните ни региони и въпросът с финансите за това е решен. Беше извършена обособена среща за нашето украинско оръжейно произвеждане. Министерството на стратегическите промишлености, Укроборонпром и ръководители на локални индустриални мощности. Максимизираме индустриалния потенциал. Украйна може да го направи. Финансирането е обезпечено. Нашата отбранителна промишленост ще дава по-добри резултати, съобщи той.

Имаме две задания за идващото съвещание на Щаба. Първият е отчет за подготовката за зимата. Различни аспекти, в това число сигурност. Второ: стратегия за подготовка за потребление на нови бойни самолети. Политически всичко към този момент е направено. Постигнати са съглашения. Ключовото в този момент е да подготвим дейно и бързо инфраструктурата. Това към този момент е военна задача.
 Зеленски чака гаранции за сигурността на Украйна по модела на Израел
Зеленски чака гаранции за сигурността на Украйна по модела на Израел

Те би трябвало да включват " както щит, по този начин и меч "

И още нещо. Имаше отчет на силите на реда за инспекция на военномедицинските комисии в цялата страна. Внасяме въпроса за разглеждане от Съвета за национална сигурност и защита. Ще представим отчета и решението на обществеността , сподели още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР