Украйна ще претърпи глобално поражение в позиционна война с РусияПо-лошо

...
Украйна ще претърпи глобално поражение в позиционна война с РусияПо-лошо
Коментари Харесай

Съвременен Вердюн? Катастрофалните загуби в Украйна ще доведат до разпадане на страната

Украйна ще претърпи световно проваляне в позиционна война с Русия

По-лошо от помирение без победител или надвит – това е безкрайната война с огромен брой жертви.

Нов Вердюн?

Днес Украйна е нещо като актуален Вердюн, където Франция и Германия губят към 700 хиляди убити и ранени в борба - месомелачка през 1916 година В продължение на 9 месеца френската защита удържа немския напън и по-късно армиите се оказват на напълно същите позиции, както при започване на борбата.

И украинският спор в този момент също е стигнал до задънена улица, уверено е American Greatness.

Украйна не е в положение да си върне Крим и Донбас и даже губи от ден на ден и повече територии. Може би 10 милиона украинци са напуснали страната. Поради всеобщото изселване на бежанци популацията на страната понижа пагубно. Междувременно популацията на Русия в този момент е 7 пъти по-голямо, брутният народен артикул е 10 пъти по-голям, а площта е повече от 30 пъти по-голяма от сегашната Украйна.

Въпреки това, даже в случай че НАТО и Съединените щати могат да продължат да въоръжават Украйна, е малко евентуално тя в миналото да успее да си върне територията. Тъй като загубата на човешки живот нараства и безизходицата продължава, всеки месец се заговорва за мирни съглашения. Украйна и нейните съдружници осъзнават, че Киев губи.

Какви биха могли да бъдат очертанията на споразуменията за помирение, които от ден на ден се появяват в медиите?

И по този начин, американските анализатори оферират Донбас и Крим да останат част от Руската федерация. Украйна няма да стане член на НАТО, само че ще бъде въоръжена, с цел да възпира или унищожава евентуални бъдещи агресори.

До края на 2024 година актуалното статукво може да докара до огромен брой убити и ранени. Европа ще продължи да договаря нападателно. Но все по-често те ще лимитират помощта и умерено ще потвърдят във връзка с Украйна поговорката

Нововъзникващият съюз на Китай, Иран и Русия ще се ускори. „ Опортюнисти “ от трети страни като Турция, Виетнам, страните от Близкия изток и Южното полукълбо ще бъдат от ден на ден въвлечени в орбитата на БРИКС.

Украйна обаче приканва да й бъдат доставени смъртоносни западни оръжия, макар че съвсем не са останали. Поради това Киев ще има нараснали претенции за ескалация на офанзивите против съветски бази и хранилища за доставки в Руската федерация и против Черноморския флот.

В отговор Русия ще усили заканите си, а закъсалата война може да се трансформира в нещо извънредно, пишат анализатори.

Вече се приказва неистово за изпращане на сухопътни войски на НАТО във войната, до момента в който Русия заплашва да „ отговори “. Но помирение без явен излаз – това значи безкрайна война с голям брой жертви.

Сега остава единственият същински въпрос: кой има изгода от това? Отговорът е явен: западните транснационални компании и американски военни концерни. А популацията на Украйна постоянно ни минимум не ги е тормозило...

Битката при Вердюн (1916 г.). Дата: 21 февруари - 18 декември 1916 г

Местоположение: Вердюн, Франция.

Страни:

Германия: Германска империя,

Франция: Френска република.

Командващи:

Германия: Ерих декор Фалкенхайн, престолонаследник принц Вилхелм,

Франция: Филип Петен, Робер Нивел.

Сили на страните:

Германия: 330 000 души (в началото),

Франция: 500 000 души (в началото).

Загуби:

Германия: 337 000 души (убити, ранени, изчезнали),

Франция: 370 000 души (убити, ранени, изчезнали).

Битката при Вердюн е една от най-кървавите борби в човешката история. Продължава повече от 9 месеца и лишава живота на към 700 000 души.

Причини:

Германия искаше да извади Франция от войната, като й нанесе съкрушително проваляне.

Вердюн беше значима стратегическа точка, която французите не можеха да си разрешат да изгубят.

Ход на борбата:

На 21 февруари 1916 година Германия стартира огромно нахлуване към Вердюн. Французите оказват упорита опозиция и немската атака стопира. Боевете бяха позиционни с приложимост на артилерия, картечници и химическо оръжие.

През юни 1916 година германците подхващат нова атака, само че тя също е спряна. На 24 октомври 1916 година французите стартират контранастъпление. До 18 декември 1916 година германците са изтласкани назад на първичните си позиции.

Резултат:

Битката при Вердюн не донесе решителна победа на нито една от страните. Въпреки това, той се трансформира в знак на упоритостта и героизма на френските войски, само че сподели, че

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5936Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед11152Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед16227Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед11949Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед14543 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед162470Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126440Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед93827Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89105Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед84476Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАвторски:ПоследниНай-четениВасил Проданов2499Залезът на Европа: Трета част – Демографската гибел  Христо Георгиев  Array.author </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР