Украйна призова в четвъртък Западът най-накрая да й изпрати тежки

...
Украйна призова в четвъртък Западът най-накрая да й изпрати тежки
Коментари Харесай

САЩ и Германия се насочват към изпращане на танкове за Украйна

Украйна прикани в четвъртък Западът най-сетне да й изпрати тежки танкове, до момента в който началниците на защитата на Съединените щати и Германия се насочиха към конфликт за оръжия, които съгласно Киев могат да решат ориста на войната.

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин беше в Германия в четвъртък, с цел да се срещне с новия министър на защитата Борис Писториус, единствено часове откакто Писториус постави клетва в служба.

На идващия ден и двамата ще съберат десетки съдружници, с цел да обещаят оръжия за Украйна във военновъздушната база Рамщайн на Съединените щати, среща, оповестена като късмет за даване на оръжия за изместване на инерцията на войната през 2023 година

Очаква се военна помощ на стойност милиарди долари и страни, в това число Канада, Холандия и Швеция, към този момент оповестиха нови пакети от бронирани транспортни средства и противовъздушна защита. Но триумфът на срещата може да зависи от това дали ще донесе тежки танкове, които Киев споделя, че би трябвало да отблъсне съветските офанзиви и да си върне окупираните земи.

„ Нямаме време, светът няма това време “, написа Андрий Йермак, началник на администрацията на украинския президент, в приложението за известия Telegram в четвъртък.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР