Украйна извърши въздушна атака срещу Феодосия в Крим. Това съобщи

...
Украйна извърши въздушна атака срещу Феодосия в Крим. Това съобщи
Коментари Харесай

Украйна удари Крим, твърди за унищожен руски кораб

Украйна извърши въздушна офанзива против Феодосия в Крим. Това заяви командирът на военновъздушните сили на Украйна във вторник, представен от " Ройтерс ". Назначеният от Русия губернатор на Крим сподели, че нападението е провокирало пожар в пристанищната зона на града.

Командирът на военновъздушните сили на Украйна Микола Олешчук сподели в приложението за известия Telegram, без да даде доказателства, че офанзивата е унищожила огромен транспортен съд на съветския флот , десантният транспортен съд Новочеркаск.

" Флотът в Русия става все по-малък и по-малък! Благодаря на водачите от Военновъздушни сили и на всички забъркани за филигранната работа! " сподели Олешчук.

Съобщението не може да бъде тестван без значение .
 Дронове летят по Украйна и тази нощ
Дронове летят по Украйна и тази нощ

Редица области оповестиха паника късно в понеделник и в ранните часове на вторник

Както Русия, по този начин и Украйна постоянно преувеличават загубите, които настояват, че са си нанесли в 22-месечната война , като в същото време подценяват личните си жертви и загуби на съоръжение.

По-рано във вторник Сергей Аксьонов, назначеният от Русия губернатор на Крим, сподели единствено, че украинската офанзива е довела до пожар в пристанищната зона на града, който е бил неотложно овладян.
 Русия твърди за 26 свалени украински дрона над Крим
Русия твърди за 26 свалени украински дрона над Крим

В петък сред 20:30 до 22:30 часа била предотвратена масирана офанзива

" Всички съответни служби за незабавна помощ са на място, сподели Аксьонов в Telegram. Жителите на няколко къщи ще бъдат евакуирани.

Кадри, оповестени в няколко съветски новинарски издания в Telegram, демонстрират мощни детонации и пожари над пристанищен регион.

Русия анексира Крим от Украйна през 2014 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР