От 3 юни световният хит Скрита самоличност“ ще промени завинаги

...
От 3 юни световният хит Скрита самоличност“ ще промени завинаги
Коментари Харесай

Геро дава 100 000 лева в най-новото си предаване

От 3 юни международният шлагер " Скрита идентичност “ ще промени вечно българския ефир, изпращайки в историята схващането, че с цел да спечелиш огромна сума пари от телевизионна игра са нужни доста познания или шанс.

Всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA, 100 000 лева ще чакат най-наблюдателните измежду участниците във формата, които ще се доверяват само на своята вътрешен глас и логическо мислене. С усмивка по пътя към огромната премия ще ги води обичаният артист Герасим Георгиев-Геро, който беше специфичен посетител на " Събуди се “, броени дни преди старта. " Сега хората отново ще кажат, че всичко е за първи път, само че този формат в действителност ще е нещо неповторимо за България.

Идеята за излъчването му у нас отлежава от 15 години, само че в този момент му пристигна времето, и имам вяра, че няма нищо инцидентно. Той започва през 2006 година в Съединени американски щати, само че ние заимстваме повече от италианската му версия, където се развива сполучливо към този момент 12 години. Определено го усетих като моето и ми трябваше доста малко време, с цел да вляза в ролята на негов водещ “ – разкри Герасим Георгиев-Геро.

Заредени с доста положително въодушевление, епизодите на " Скрита идентичност “ ще са превъзходен мотив за още споделено време на цялото семейство пред телевизионния екран. Увлекателното следствие на мистериозните персони по лист с техните специалности или занимания, няма да остави никой безразличен, тъй като феновете ще се забавляват и играят дружно с участника, до момента в който се разиграват съществени суми пари.

" Никак е елементарно, само че е доста забавно. Аз също не знам кой кой е в играта и преднамерено желаех да е по този начин, с цел да предсказвам кои са самоличностите, дружно с участника “ – показа още водещият Герасим Георгиев-Геро пред Марина Цекова.

" Скрита идентичност “ предизвика детективския усет и държи вниманието до последната минута. Неочакваните обрати, спомагателните улики и джокери, вършат играта още по-динамична и вълнуваща. Ключов стадий в следствието е появяването на тайнствения родственик на финала, разпознаването на който може да удвои извоюваната до този миг сума от участника. Още в премиерните епизоди на предаването, феновете ще станат очевидци на първото постигане до огромната премия от 100 000 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР