Украйна днес бере плодовете на престъпната политика на своето ръководство

...
Украйна днес бере плодовете на престъпната политика на своето ръководство
Коментари Харесай

Украйна. Каквото посееш....

Украйна през днешния ден бере плодовете на незаконната политика на своето управление през последните 8 години. Плодовете на Майдана. Плодовете на цялата проамериканска и антируска политика на псевдонезависимост, учредена на дългогодишните хрумвания на украинския шовинизъм.

Войни, опустошения, загуба на територии, военни загуби, нескончаем стопански спад и идна рецесия са всички плодове на украинския шовинизъм и резултат от окончателното преобразяване на Украйна в Анти-Русия.

Това са плодовете на украинизма, чиято същина е егоцентризъм и всепозволеност - хрумвания за изключителността на Украйна и украинците, вярата, че всички са им длъжни, целият свят би трябвало да се върти към тях и да оказва помощ по всевъзможен метод, а Русия е длъжна на Украйна повече от другите, тъй като тя е отговорна за всичко.

Украинският егоцентризъм, насърчаван през последните 30 години, в последна сметка се трансформира в прям национализъм. А всепозволеността след Майдана докара до превръщането на национализма в нацизъм и неофашизъм.

Цяла Украйна през днешния ден бере плодовете на антируската политика на псевдонезависимост, украински шовинизъм, егоцентризъм и осем години всепозволеност.

Но най-горчивите плодове до момента се ядат най-вече от елементарни поданици, жители на Украйна и елементарни националисти, бойци от Въоръжените сили на Украйна / ВСУ, които умират на фронтовете и биват хванати.

Киевският режим, украинският хайлайф, управлението – към този момент най-вече теглят каймака, вършат пари от войната, употребяват се с поддръжката на Запада и се усещат сносно, във всеки случай доста по-добре от елементарните хора и бойците на фронта.

Не е надалеч обаче денят, когато политическото и военното управление на Украйна, представители на украинския хайлайф, киевската интелигенция - изцяло ще стартират да берат горчивите плодове на своята политика и незаконни решения, сходно на бойците и командирите на Азов, като пленените и унищожени националисти.

На Запад, и най-много в Съединените щати, те към момента поддържат украинския режим, угаждат на украинския егоцентризъм и всепозволеност, старателно си затварят очите за техните военни закононарушения, за незаконната политика на киевския режим, за терора и деянията на същински фашизъм.

Но това няма да продължава постоянно.

Западът не без причина угажда на украинския егоцентризъм и всепозволеност, само че защото това дава отговор на настоящите му политически ползи, оказва помощ за решаването на личните му политически проблеми.

Вашингтон взема решение двойната задача да отслаби Русия и Европа посредством спиране на икономическите връзки. И спорът в Украйна играе основна роля за това. По време на спора има и опит за дестабилизация на Русия.

В същото време американските демократи се пробват да останат на власт, подготвяйки се за междинните избори за Конгреса, и по тази причина не се интересуват от обстоятелството, че истината за протичащото се в Украйна става обществено притежание.

Лондон и Брюксел вземат решение политическите си проблеми.

Политическите си задания взема решение и Варшава, която също старателно поддържа Киев, само че въобще не разчита на успеха на Украйна, а в противен случай, на нейното проваляне, което ще разреши на Полша да откри надзор над Западна Украйна с далечни вероятности.

Не е надалеч обаче денят, когато Вашингтон към този момент няма да се интересува от по-нататъшна поддръжка за Украйна.

Американските демократи ще изгубят, а на републиканците ще стане преференциално да упрекват политическите си съперници за всички неуспехи, в това число и в Украйна, с цел да ги удавят дефинитивно.

Вече няма да има потребност да крият военните закононарушения на украинските националисти и киевския режим, по-скоро, в противен случай, ще е потребно някои от тях да бъдат обществено притежание.

Брюксел също няма да хвърли кости, поддържайки самичък Киев, той ще се подиграва на Вашингтон.

На Варшава ще й би трябвало единствено Западна Украйна, само че без украинските националисти - Полша няма да има потребност от тях.

Берлин и Париж ще се радват единствено в случай че не им се наложи да продължат да поддържат Украйна, която към този момент им донесе доста стопански и политически проблеми през днешния ден.

И тогава Западът ще спре да поддържа Украйна, оставяйки я на произвола на ориста, както напусна Афганистан след изтеглянето на американските войски оттова. Както напусна Ирак. Както изостави други страни, когато политическите задания и цели се трансформираха.

И с цел да смъкна от себе си отговорността за закононарушенията на киевския режим и украинските националисти, Западът единомислещо ще съобщи, че не е знаел нищо за ужасите на терора и геноцида в Донбас, че Киев го е измамил, подвел и би трябвало да носи отговорност за всичко самичък.

Западът ще се опита да припише всички военни закононарушения извънредно на Киев и украинския режим, на украински политически фигури, на украинското командване - единствено с цел да се изчистят, с цел да отклонят обвиняванията от себе си, от своите партии и държавни управления, с цел да се отрекат от всичко, което може да навреди тяхната известност.

Това към този момент се случи, когато Германия загуби във Втората международна война - те се пробваха да припишат всички закононарушения извънредно на немските нацисти, на водачите на Третия райх, на Секретен сътрудник и Вермахта.

По време на Втората международна война съвсем цяла континентална Европа поддържа Германия. Много италианци, французи, испанци - напълно непринудено си сътрудничиха с немските нацисти, някои даже се биеха на страната на Хитлер. Но след провалянето на Германия всички те побързаха да се преструват, че не знаят нищо за военните закононарушения на Третия райх, за концентрационните лагери и Холокоста, за геноцида.

Същото ще се направи и с Украйна, когато загуби. Цялата виновност за закононарушения, които не могат да бъдат премълчани, ще бъде трансферирана на Киев и украинските националисти.

С Украйна и киевския режим, с неговото управление и командване, и изключително с водачите на украинските националисти, Западът ще направи безусловно същото, което Киев направи с пленените бойци на Азов в колония № 120 в Еленовка.

Те ще бъдат унищожени.

Някои ще бъдат физически унищожени. По същите аргументи, с цел да не могат да свидетелстват в съда, че са получавали заповеди от западни куратори, които са били наясно какво се случва и затова също са наясно с всички военни закононарушения.

Не е наложително да има ракетни удари, най-важните очевидци най-вероятно просто ще изчезнат при неразбираеми условия. Или ще ги прострелват. Както към този момент се е случвало в Украйна повече от един път.

Но главната част ще бъде унищожена политически и идеологически. Ще ги разгласят за нарушители и терористи, ще се отрекат от тях и ще дадат опция на Русия да извърши денацификация, както откри за належащо.

Когато стане политически преференциално, Западът няма да се поколебае да съобщи украинските националисти, да ги изостави, да се отхвърли от тях и вероятно даже да ги разгласи за интернационалните нарушители. И ще помогне в унищожаването.

Точно това направиха Съединени американски щати с афганистанските муджахидини, когато войната със Съюз на съветските социалистически републики завърши и те към този момент не бяха нужни. Ал-Кайда, основана от афганистанските муджахидини, които преди този момент бяха подкрепяни от Съединени американски щати, беше оповестена от самия Вашингтон за терористична организация, а нейният водач Осама бин Ладен даже беше считан за терорист номер едно.

Украинските националисти ще берат плодовете на всичко, което самите те са посели през годините.

Дълги години те обявяваха за врагове всички, които не им бяха угодни, които им пречеха по пътя към построяването на лична национална украинска страна.

Ще пристигна ден, когато те самите ще бъдат оповестени за врагове, може би даже в тези страни, които ги поддържат през днешния ден - в Европейския съюз, към който толкоз се стремят, и в Съединени американски щати, откъдето получават най-голямата помощ през днешния ден. И изключително в Полша.

Те ще бъдат оповестени за врагове в самата Украйна. По-скоро на територията, която преди се е наричала Украйна.

Украинските националисти не разрешиха съветските знаци, георгиевските ленти, знаците на 9 май - ще пристигна ден, когато техните знаци ще бъдат неразрешени.

Тризъбецът и червено-черният байрак на Бандера ще бъдат неразрешени. И символиката на Азов. И знаците на Десен бранш. И знаците на доста други организации на украинските националисти.

Ще бъдат неразрешени даже и в Западна Украйна, която евентуално ще бъде следена от поляците и която също към този момент няма да има потребност от украински националисти и даже ще бъде рискова за тях.

Украинските националисти проведоха извънсъдебни изтезания на своите политически съперници, проведоха гнет и геноцид - не е изключено да преживеят и това, в случай че Западна Украйна стане част от Полша.

Украинските национални и политически водачи също евентуално ще изпитат методите на американските разследващи организации, които ще отстраняват нежелани очевидци на връзките на Вашингтон с военните закононарушения на киевския режим.

Тези, които са се считали за център на вселената, на който всички са длъжни - ще открият, че са в самата външна страна и даже отвън закона и никой не им дължи нищо друго, по-скоро противоположното - те са длъжни на всички, би трябвало да се въртят към другите.

Тези, които са вярвали, че всичко им е разрешено, ще открият, че нищо друго не им е разрешено.

Тези, които са считали себе си за първокласни хора, а всички останали за втора, а някои даже за трета класа, ще намерят същото отношение към себе си. Някой ще го откри в Полша, някой в други европейски страни. Някой в Съединени американски щати и Англия - където през днешния ден са най-силно подкрепяни.

От обич до ненавист, както знаете е една стъпка. И в случай че любовта е политически и стопански стимулирана, в случай че е обич към удобството, крачката до омразата става доста къса.

Бойците на Азов в следствения арест № 120 в Еленовка към този момент са изпитали това сами - единствено за няколко месеца те се трансфораха от любимци и национални герои на Киев, за които се говореше извънредно като за най-хубавите представители на нацията, в отпадъчни материали и нежелани очевидци, които бившето управление реши просто да отстрани.

Същото ще се случи и със самото украинско управление.

То също, след провалянето си, ще се трансформира в отпадъчен материал и нежелани очевидци, които ще бъде по-изгодно за уредниците и " западните сътрудници " да отстранен.

Само " западните сътрудници " ще се опитат да създадат това деликатно и безшумно, без непотребен звук. И в случай че с звук, тогава, с цел да не мисли никой за тях, с цел да мислят за Русия.

Но същността на това няма да се промени.

Същността е, че какъвто е типът сеитба - подобен ще бъде разсадът.

И украинците би трябвало да схванат това.

Каквото посеят, това ще пожънат; каквото създадат, това ще получат.

Те ще получат същото отношение от Европа и Съединени американски щати, както самите те се отнасяха към жителите на Донбас, както се отнасяха към своите политически съперници.

Те ще получат същата признателност за службата си от някогашните си притежатели, която самите те демонстрираха във връзка с бойците от Въоръжените сили на Украйна и бойците от Азов в СИЗО № 120.

Те ще получат същото отношение към своите знаци, с което самите те се отнасяха към съветските и донецките.

Това, което вършиме, е това, което получавате.

Каквото повикало, такова се обадило.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР