Украинското военно разузнаване затвърди подозренията си, че Владимир Путин използва

...
Украинското военно разузнаване затвърди подозренията си, че Владимир Путин използва
Коментари Харесай

„Можете лесно да видите, но и да чуете двама напълно различни хора“: Двойник ли произнесе новогодишната реч на Путин

У краинското военно разузнаване затвърди съмненията си, че Владимир Путин употребява най-малко трима двойници. Това заяви Daily Mail. 

Актьорите на Путин са държани под строга защита и „ непрекъснато наблюдаване “ от съветските секрети служби и нямат самостоятелен живот, съгласно представителя Андрий Юсов. 

Коментарите идват след изказванията, че новогодишното послание на диктатора, излъчено тъкмо преди среднощ в цяла Русия, е направено от AI технология. 

Вратът на съветския президент изглеждаше асинхронен с тялото му, считат фенове. 

„ Информацията, че Владимир Путин, употребява двойници, се удостоверява от доста източници. Технологията на двойниците е била употребена преди и се употребява в този момент, по-специално от Владимир Путин и неговото обграждане, хора, които въздействат на обстановката в Кремъл “, споделя Юсов. 

Той се базира на изказвания, направени от някои съветски източници, че Путин е мъртъв и е сменен от двойници, манипулирани от сенчести фигури в Кремъл, водени от мразещия Запада секретар на Съвета за сигурност Николай Патрушев. Други считат, че се употребяват двойници, тъй като Путин е тежко болен или се крие в бункер, тъй като е параноичен за сигурността си, предава Daily Mail.   

‘That’s not unusual!’

Security expert Will Geddes believes Putin is using ‘at least three’ body doubles after the Russian President was accused of using a lookalike during a recent visit to Ukraine.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР