Украинското разузнаване разпространи прихванат запис от разговор между руски военнослужещ

...
Украинското разузнаване разпространи прихванат запис от разговор между руски военнослужещ
Коментари Харесай

Руски войник: Трупове плуват по Днепър

Украинското разузнаване популяризира прихванат запис от диалог сред съветски военнослужещ от Херсонска област със брачната половинка му, заяви " Новини.бг ". В диалога той споделя за загубите, които Русия е понесла в контранастъплението на Киев за отвоюването на южната област Херсон.

Публикувания в Туитър диалог на боеца със брачната половинка му.

" Тук към този момент имаме ранени. Разгониха ни фамилията``, споделя боецът в записа. След което загатва за американските реактивни системи за залпов огън HIMARS, които съгласно доста съществени издания и военни анализатори са обърнали развоя на войната в интерес на Украйна. 

" Един от изтребителите ни излетя, само че повече не се върна. Сигурно са го свалили - споделя съветският боен. - Бяхме ударени два пъти, откакто наблюдаваха телефонния ми сигнал. Докато 12 транспортни средства се преместваха с понтонен преход, всички бяха ударени много мощно. Река Днепър сега е цялостна с трупове. "

Войникът добавя, че всички мостове в региона на Херсон са развалени от украински обстрел. " Тук е цялостна неразбория - изяснява боецът. - Момчетата могат да се придвижват единствено с фериботи. "  
ТЕМА преди 47 минути 791 преди 2 дни 1573 преди 4 дни 5800
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР