Украинското министерство на отбраната всички кораби, плаващи в Черно море

...
Украинското министерство на отбраната всички кораби, плаващи в Черно море
Коментари Харесай

Украйна напомни на корабите, плаващи към Русия, какво стана с крайцера "Москва"

Украинското министерство на защитата всички кораби, плаващи в Черно море към Русия и към окупирани украински пристанища, че може да ги счита за евентуални превозвачи на военни товари " с всички произлизащи от това опасности ".

Мярката влиза в действие през днешния ден в среднощ и е украинският отговор на, въведени от съветското министерство на защитата незабавно откакто бе присъединяване на Русия в подписаната преди една година договорка за експорт на украинско зърно.

Освен това военните в Киев не разрешиха от 5 часа тазисутрин като рисково корабоплаването в Азовско море и Керченския проток ( " в регионите на североизточната част на Черно море и Керченско-Еникалския проток " ).

" Руската федерация още веднъж брутално наруши универсалното право на свободно мореплаване за целия свят и съзнателно подкопава продоволствената сигурност, обричайки милиони хора на гладна гибел ", добавя известието. В него написа още:

" Открито заплашвайки цивилни кораби, пренасящи храни от украински пристанища, обстрелвайки с ракети и дронове гражданска инфраструктура в мирни градове, съзнателно създавайки военна опасност по комерсиалните пътища, Кремъл трансформира Черно море в рискова зона, на първо място за съветски кораби и кораби, които се насочват към акваторията на Черно море в посока на морските пристанища на Руската федерация и украинските морски пристанища, ситуирани на краткотрайно окупираната територия. територия на Украйна от Русия.

Отговорността за всички опасности е напълно на съветското управление. Съдбата на крайцера " Москва " потвърждава, че Водоснабдителна система на Украйна разполагат с нужните средства за отбиване на съветската експанзия в морето. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР