Украинското министерство на отбраната публикува документи, карти и планове за

...
Украинското министерство на отбраната публикува документи, карти и планове за
Коментари Харесай

Киев: Тайни планове разкриват, че Русия е искала да превземе Украйна до 6 март

Украинското министерство на защитата разгласява документи, карти и проекти за съветската инвазия в последна, утвърдени още през януари (18 януари).

“Благодарение на сполучливите дейности на едно от подразделенията на ВСУ съветските окупатори губят освен техника и жива мощ. В суматоха оставят и секрети документи. Да, нашият диспечер откри плануваните документи на едно от подразделенията на 810-ти обособен Черноморски флот на батальона на Руската федерация. Сред получените документи, работна карта, бойни задания, таблица за повикване, таблица за контролни сигнали, скрита контролна таблица, списък”, пишат от министерството.

“Въз основа на получената информация оказва се, че документите, планувани за войната с Украйна, са утвърдени за 18.01.22 година, а самата интервенция по окупацията на Украйна би трябвало да се състои до 15 дни, а точно от 20.02. От 06.03.

Вражеското поделение е трябвало да направи десант от ВДК „ Орск “ в региона на с. Степановка-1 и спомагателни дейности с военните елементи на 58-та войска на Руската федерация, а точно със 177-ми обособен полк на Военноморски сили на Русия. Крайната цел на тези сили е било блокиране и вдишване на контрола над Мелитопол”, прибавят от ведомството.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР