Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че обмисля да смени няколко

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че обмисля да смени няколко
Коментари Харесай

Зеленски заговори за смяна на висши държавни служители, и то не само в армията

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че обмисля да смени няколко висши държавни чиновници, и то освен в армията, предава " Ройтерс ", базирайки се на вчерашното му изявление за италианската държавна телевизия RAI.

Спекулации обгърнаха Украйна от седмици поради догатките, че президентът е напът да уволни извънредно известния пълководец Валерий Залужний. Двамата са в несъгласие по отношение на провеждането на съвсем двегодишното съветско навлизане в Украйна.

Но Зеленски твърди, че всички промени надвишават промяната на един човек, който да овладее напъните за изтласкване на съветските войски.

„ Когато приказвам за промяна, имам поради нещо съществено, което не визира един човек, а посоката на управлението на страната “, сподели Зеленски в отговор нна въпрос за Залужний.

„ Въпросът е за хората, които би трябвало да управляват Украйна. Нужно е пренастройване, приказвам за промяна на редица държавни ръководители, освен в армията ", разяснява Зеленски.

„ Обмислям тази промяна. Това е въпрос към цялото управление на страната. "

Според украинския президент, с цел да бъде извоювана войната, би трябвало:

„ Всички би трябвало да се стремим в една посока, не можем да се обезкуражаваме, би трябвало да имаме вярната и позитивна сила, негативността би трябвало да бъде оставена вкъщи. Не можем да възприемем настройки за отричане "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР