Украинският президент Володимир Зеленски заменя посланика на страната у нас,

...
Украинският президент Володимир Зеленски заменя посланика на страната у нас,
Коментари Харесай

Зеленски е назначил нов украински посланик у нас

Украинският президент Володимир Зеленски заменя посланика на страната у нас, съобщи БНР. Според локални медии според декрет на президента отпред на украинската дипломатическа задача в София към този момент ще бъде Олеся Илашчук. Досега поста се заемаше от Виталий Москаленко.

Това не е единствената промяна на украински дипломат по света. Така да вземем за пример с поста си се разделя ръководителят на задачата в Латвия, също така страната има нови дипломатически представители в Обединените арабски емирства и Бахрейн, както и в Перу.

В обичайното си вечерно обръщение Володимир Зеленски заяви, че е провел значима годишна среща с посланиците на Украйна и целият дипломатически корпус на страната е получил задания за идната година. Зеленски желае да бъде засилено съдействието с обичайните сътрудници на страната, тъй че изтъквам " идната година в действителност да бъде решаваща в тази война и Украйна да реализира всичките си цели ".

" Подготвяме се да модернизираме дипломатическата работа, ще укрепим украинските посолства ", добави украинският президент.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР