Украинският президент Володимир Зеленски смята, че бившият американски президент Доналд

...
Украинският президент Володимир Зеленски смята, че бившият американски президент Доналд
Коментари Харесай

Зеленски: Тръмп не разбира Путин, защото никога не е воювал срещу него

Украинският президент Володимир Зеленски счита, че някогашният американски президент Доналд Тръмп не схваща задачите, преследвани от съветския водач Владимир Путин, тъй като в никакъв случай не е воювал с Русия.

Това сподели украинският водач в изявление за Си Ен Ен, съобщи агенция Укринформ.

Зеленски съобщи, че " не може да разбере по какъв начин Доналд Тръмп може да бъде на страната на Путин ". " Това не е за поверие ", акцентира украинският президент, предава Българска телеграфна агенция. 

" Мисля, че Доналд Тръмп не познава Путин. Знам, че се е срещал с него..., само че в никакъв случай не е воювал против него. Американската войска в никакъв случай не е воювала с съветската. Никога. Аз по-добре го разбирам. И не мисля, че той (Тръмп) схваща, че Путин в никакъв случай няма да спре ", добави Зеленски.

Попитан за изявлението на американския сенатор Джей Ди Ванс, че изходът от войната няма да се промени даже в случай че Украйна получи парите, Зеленски сподели, че американският законодател " не схваща какво става тук ".

" За да разбере би трябвало да пристигна на фронтовата линия и да види какво става... без тази поддръжка. И тогава той ще разбере, че милиони хора ще загинат ", добави украинският президент.

" Той, несъмнено, не го проумява, само че да не дава Господ да имате война на ваша територия ", заключи Зеленски пред Си Ен Ен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР