Украинският президент Володимир Зеленски се замахна срещу руския президент Владимир

...
Украинският президент Володимир Зеленски се замахна срещу руския президент Владимир
Коментари Харесай

Зеленски нападна Путин и призова форума в Давос да подкрепи борбата с Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски се замахна против съветския президент Владимир Путин на годишната среща на Световния стопански конгрес в Швейцария във вторник.

Той също по този начин възприе внезапен звук към съдружниците си, до момента в който умората от война нараства, притискайки политическите и корпоративните водачи да наложат наказания, да оказват помощ за възобновяване на страната му и да напреднат в мирния развой.

Г-н Зеленски се пробва да резервира страната си дълготрайна и значително в задънена улица защитата против Русия в съзнанието на политическите водачи, защото войната на Израел с Хамас, която тази седмица мина границата от 100 дни, отвлече огромна част от вниманието на света и провокира опасения за по-широк спор в Близкия изток.

„ Някой си мисли, че това е единствено за нас, това е единствено за Украйна. Те са фундаментално неправилни “, сподели той в тирада на британски в ски курорта Давос. „ Възможните направления и даже времевата линия на нова съветска експанзия оттатък Украйна стават все по-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР